Gumfaus SL. Empresa de comunicació i marketing social.

Gumfaus SL. Quinze anys treballant amb clients liders.

Activitats d'esport adaptat.
Des de Gumfaus SL Marketing Social donem oportunitats d'esport i lleure a persones amb discapacitats físiques i psíquiques que normalment no tenen un fàcil accés a aquest tipus d'activitats.

Gumfaus SL
C/Gerani nº10
08228 Les Fonts
T. 93 736 25 20
Fax 93 736 25 21
info@gumfaus.com

  • esdeveniments
  • comunicació
  • disseny gràfic i web
  • disseny editorial
  • marketing social
Disciplines esportives adaptades.
GUMFAUS SL. MARKETING SOCIAL.

L'Esport adaptat és esport

En les competicions de persones sense discapacitat es dóna per suposat que l’esport és una activitat que ens enriqueix com a persones. La superació de l’home en front els reptes és l’esperit que mou els esportistes des de sempre.

En el cas de les persones amb discapacitat l’esport a més d’actuar com a vehiculador de salut, millora clarament l’actitut de les persones per enfrontar-se amb els reptes diaris de la vida. Això val tant per les persones que practiquen l’esport com per a les persones que el gaudeixen veient-lo.

En les activitats esportives de persones amb discapacitat creiem que és especialment important la projecció mediàtica i social. Això ajuda a trencar els estereotips que a vegades s’atorguen a les persones amb discapacitat.

Activitats d'esport adaptat

És una prioritat per a nosaltres aconseguir que els participants de cada activitat o edició esportiva puguin ser nous participants que descobreixin una nova dimensió a la seva vida que els permetrà millores físiques, psicològiques i ambientals en l’entorn relacional.

Aquestes són algunes de els activitats esportives i lúdiques que portem a terme des de Gumfaus SL, Marketing social:

SUBMARINISME ADAPTAT [+]

Submarinisme adaptatAmb el submarinisme adaptat assoliràs la màxima llibertat de moviments, prescindint de cadira de rodes, bastó, crossa o qualsevol altre aparell ortopédic.
Els instructors de busseig autònom que participen a la jornada tenen experiència i són coneixedors de les necessitats específiques de les persones amb discapacitats físiques.
Comptem amb tot el material necessari per l'activitat. Només cal que portis el banyador i la tovallola!

NATACIÓ ADAPTADA [+]

Campionat d'Espanya de Natació Adaptada 2008Els passats 23 i 24 de febrer de 2008, Gumfaus SL va participar activament en l'organització del Campionat d'Espanya de Natació Adaptada Barcelona '08.
L'esdeveniment fou un rotund éxit a tots nivells. Varen participar fins a un total de 224 esportistes, 154 dels quals eren professionals i els 77 restants eren jove promeses de la natació al nostre país.
Gràcies a tots: Club Natació Barcelona, esportistes, Federacions, Voluntaris, Institucions públiques i patrocinadors per fer possible un campionat esportiu de primera línea i d'una inmensa riquesa humana.
Veure darreres notícies d'aquesta disciplina.

BICICLETA ADAPTADA [+]

Vies Verdes de Girona en bicicleta adaptadaEls 92 participants en la I Jornada Vies Verdes de Girona en bicicleta adaptada, celebrada a Amer el passat 1 de juny, han convertit l’esdeveniment en la major concentració d’aquestes característiques a Catalunya, tot i l’abundant pluja que va estar present en quasi tota la jornada.
Una característica intrínseca de l’itinerari escollit i el punt de trobada és l’excel·lent adaptació de la ruta i les instal·lacions per a persones amb discapacitat. Això facilita la integració mitjançant l’esport i contribueix a la igualtat social.
Veure darreres notícies d'aquesta disciplina.

TENNIS ADAPTAT [+]

Tennis adaptatL'equip de dissenyadors de Gumfaus SL varem dissenyar els pósters del XVIII Campionat de Catalunya de Tennis Adaptat 2008, cel·lebrat del dos al quatre de maig a les pistes de l'Atlètic Terrassa H.C.
Gumfaus SL Marketing social tambè participa en les activitats de l'Escola de Tennis Adaptat del Vallés.
APUNTAT!!! Envien's les teves dades i ens posarem en contacte amb tú (nom, adreça, tipus de discapacitat, telèfon i mail). Pots enviar les dades al nostre correu electrònic info@gumfaus.com
Veure darreres notícies d'aquesta disciplina.

Nous reptes...

A Gumfaus SL no en tenim prou... Volem assolir nous i gratificants reptes. I per fer-ho necessitem de la teva col·laboració.

Envie'ns les teves propostes per a organitzar nous esdeveniments de caràcter cultural, lúdic i esportiu, destinats a persones amb discapacitats físiques o psíquiques.

Oblide't de les dificultats, de les barreres (tant físiques com emocionals), i planteja'ns aquella activitat que sempre has desitjat portar a terme però que mai has tingut l'oportunitat de fer-ho. Des de Gumfaus SL Marketing social ens comprometem a estudiar la viabilitat del teu projecte per organitzar un esdeveniment que estigui a l'alçada de les teves espectatives i les de tothom que vulgui participar-hi.

Pots enviar-nos les teves propostes enviant el següent formulari.
NO T'HO PENSIS MÉS... t'esperem per iniciar una nova aventura!