Gumfaus SL. Empresa de comunicació i marketing social.

Gumfaus SL. Quinze anys treballant amb clients liders.

Projectes Gumfaus SL.
Un breu repàs per alguns dels nostres projectes més importants en els àmbits del disseny gràfic, disseny editorial, imatge corporativa, disseny i programació de llocs web accessibles, comunicació, marketing, publicitat, etc.

Gumfaus SL
C/Gerani nº10
08228 Les Fonts
T. 93 736 25 20
Fax 93 736 25 21
info@gumfaus.com

  • esdeveniments
  • comunicació
  • disseny gràfic i web
  • disseny editorial
  • marketing social

Projectes de disseny gràfic / GUMFI, la pilota amb potes

GUMFI, la pilota amb potes

Gumfi, la pilota amb potes

Descripció:

GUMFI, la pilota amb potes és una col·lecció de DVD educatius per a nens de 6 mesos a 5 anys. Les aventures de GUMFI diverteixen i ensenyen al nen, al mateix temps que aporten va lors humans, solidaris i familiars en cada història. Es capta l'atenció del nen@ i se li mostra el mon mitjançant lletres, números, colores, vocabulari, figures geométriques, música... "Les Quatre Estacions", "El Cel", "Els Oficis", "Els Meus Animals" i "Els Sentiments i els Hàbits" són els títols de la col·lecció Gumfi i un primer pas per al desenvolupament infantil.

Gumfaus SL produeix i distribueix la col·lecció de DVD infantil Gumfi, la pilota amb potes, en un projecte innovador amb una forma i estructura de continguts única en el mercat.

Paraules clau: disseny gràfic, guió, cotinguts, edició de video, postproducció de video, autoría DVD, il·lustració, màrketing.