Gumfaus SL. Empresa de comunicació i marketing social.

Gumfaus SL. Quinze anys treballant amb clients liders.

Gumfi, la pilota amb potes, col·labora amb Fundació Antena 3.
GUMFI col·labora amb FAN 3 el canal de televisió que FUNDACIÓN ANTENA 3 té en exclusiva per a hospitals on hi ha nens en procesos de curació.

Gumfaus SL
C/Gerani nº10
08228 Les Fonts
T. 93 736 25 20
Fax 93 736 25 21
info@gumfaus.com

  • esdeveniments
  • comunicació
  • disseny gràfic i web
  • disseny editorial
  • marketing social
COL·LABOREM AMB FUNDACIÓN ANTENA 3.

GUMFI també per als nens hospitalitzats

Logo Fundació Antena 3"GUMFI, la pilota amb potes" col·labora amb FAN 3 el canal de televisió que FUNDACIÓN ANTENA 3 té en exclusiva per a hospitals on hi ha nens en procesos de curació.
Gumfaus SL (creadors i propietaris de "GUMFI la pilota amb potes" i Fundación Antena 3 han arribat a un acord de col·laboració pel qual GUMFI s'emitirà per FAN3 (canal de TV específic de Fundación Antena 3) per a nens que es troben en hospitals en procesos curatius.

És un canal completament gratuït en el que no s'emet cap tipus de publicitat i els usuaris del canal no paguen res per veure'l (és una condició sine qua non per a que Fundación Antena 3 otorgui la conexió al canal de cada hospital interesat).

Des de Gumfaus, SL estem contents de poder participar en un projecte que ajuda directament a uns nens que, pel seu pas en els centres hospitalaris, han de sobreposarse a càrregues psicològiques i de salut.

Ens honra poder col·laborar amb el nostre entranyable GUMFI.

Visita de Carmen Bieger a Gumfaus, SL

En un rapidíssim viatge de Madrid a Barcelona, el passat 28 d'abril en va visitar Carmen Bieger, Directora de Fundación Antena 3. Tot i la seva intensa agenda, el seu caràcter amable va facilitar les petites tasques de la seva visita: firma de contracte de cesió gratuïta de Gumfi, la pilota amb potes, reportatge fotogràfic amb l'equip de Gumfaus, SL i seguidament Albert Font va realitzar la petita entrevista que us oferim a continuació: