Gumfaus SL. Empresa de comunicació i marketing social.

Gumfaus SL. Quinze anys treballant amb clients liders.

Notícies Gumfaus SL.
Puntualment us informarem de les darreres notícies al voltant de les diverses activitats en les que participa Gumfaus SL: notícies corporatives, disseny gràfic, disseny editorial, disseny web, activitats d'esport adaptat, busseig adaptat, bicicleta adaptada, tennis adaptat, activitats solidàries, etc...

Gumfaus SL
C/Gerani nº10
08228 Les Fonts
T. 93 736 25 20
Fax 93 736 25 21
info@gumfaus.com

  • esdeveniments
  • comunicació
  • disseny gràfic i web
  • disseny editorial
  • marketing social

Notícies / Serveis

Gumfaus SL,
Activitat de Marketing Social

Gumfaus SL Marketing Social

01
Feb 10

Col·laborem amb Areadaptada Associació. Ajudem amb totes les eines al nostre abast en la promoció de l’esport adaptat per a persones amb discapacitat, la sensibilització i la normalització social per la integració de les persones amb discapacitat. És el nostre granet de sorra.

petita_marketing_social

Àrea Adaptada Associació

La nostra associació té dos fins:

  1. Esport adaptat per a persones amb discapacitat amb prioritat d'activitats programades pers a nens i nenes amb discapacitat.
  2. Cultura infantil per a tots els nens i nenes: activitats de cultura i entreteniment on els nens i nenes aprenen i es diverteixen al mateix temps.

Vols col·laborar amb nosaltres?

29
Jul 08

Servei al client

servicio marketingNou somriures per un servei. Apropar-se a un client, entrar a casa seva i aconseguir la seva confiança ha de tenir una repercusió: contribuir amb totes les nostres forçes a donar un servei com cal.